Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ DKG Group & ΑΡΓΑΤΙΑΣ
Το DKG Group με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ARGATIA  Winery (Γεωργιάδης-Σπινθηροπούλου ΟΕ) μέσω της εταιρίας DKG Consulting Ltd.

  Φωτογραφία (Μπάμπης Γκιριτζιώτης):
  Από αριστερά προς τα δεξιά:
  Χρήστος Δ. Κατσάνος (DKG Group), Δρ. Χαρούλα Σπινθηροπούλου (ΑΡΓΑΤΙΑ), Παναγιώτης Γεωργιάδης (ΑΡΓΑΤΙΑ).

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών υπογράφτηκε την 22η Σεπτεμβρίου 2011 και θέτει το πλαίσιο συνεργασίας των δυο φορέων στους τομείς αρμοδιότητάς τους ώστε να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνέργειες που θα καταστήσουν αποτελεσματικό το έργο τους στην αγορά.
Κοινός στόχος είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών consulting μέσω της φιλοσοφίας της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αμπελιού και στα πλαίσια του Total Farm Management® του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Αειφορία (IRTC for Sustainability) – μέλος του DKG Group.
Η ΑΡΓΑΤΙΑ θα είναι ο Αποκλειστικός Συνεργάτης του DKG GROUP στις χώρες που δραστηριοποιείται σε θέματα αμπελουργίας και οινοποίησης.
Επίσης η κ. Χαρούλα Σπινθηροπούλου, Ph.D.  Αμπελουργίας θα προΐσταται του τμήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αμπελιού.
To DKG Group και η AΡΓΑΤΙΑ θα συνεχίσουν την ανάπτυξη της κοινής δράσης που δημιούργησαν το 2010 με το όνομα “Οι Φίλοι του Ξινόμαυρου” με σκοπό την προώθηση της επαφής των ανθρώπων με τη φύση, την ανάπτυξη της αμπελουργίας αλλά και της γνωριμίας και προώθησης των κρασιών που παράγονται στο οινοποιείο της Αργατίας.
  
Εταιρική πληροφόρηση για την DKG Consulting Ltd: 
Η DKG Consulting (μέλος του DKG Group) έχει εξειδίκευση στην εφαρμογή της Σύγχρονης Τεχνολογίας Θερμοκηπίων (Total Greenhouse Management®) καθώς και  Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Φάρμας (Total Farm Management®) στη Νοτιανατολική Ευρώπη (Βαλκανικές χώρες, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος).

Εταιρική πληροφόρηση για την ΑΡΓΑΤΙΑ: 
H Γεωργιάδης-Σπινθηροπούλου Ο.Ε με τον διακριτικό τίτλο «ΑΡΓΑΤΙΑ» έχει πολυετή εμπειρία στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αμπελιού, τις τεχνικές της κλωνικής επιλογής, τη δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας καθώς και στο σχεδιασμό και τη δημιουργία επισκέψιμου οινοποιείου και αμπελώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και οπτικό υλικό: 
Δήμητρα Νοτίου, Management Assistant στο DKG Group
Tηλ: 2310 488915, e-mail: [email protected] , www.dkggroup.com

Παναγιώτης Γεωργιάδης, Partner στην ΑΡΓΑΤΙΑ
Τηλ: 23320 51080, e-mail:  [email protected] , www.argatia.gr