Κλιμάκιο Στελεχών της GRODAN στη Μακεδονία 13/02/2020

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ GRODAN ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Μετά την Κρήτη, οι κκ. Niels Mathlener και Thomas Douma συνοδευόμενοι απ τον κ. Χρήστο Δ. Κατσάνο Christos D. Katsanos, χθες Πέμπτη 13/2/2020 είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του φυτωρίου της AGRIS στο Κλειδί Ημαθίας όπου συζήτησαν με τους κκ. Μιχάλη Beese και Χριστόφορο Δαγγίτση πάνω στις τεχνικές εμβολιασμού των φυτών αλλά και πάνω στη λύση του GRODAN Grosens Mutisensor System της Grodan.

Ο κ. Thomas Douma ο οποίος είναι υπεύθυνος της Grodan για το Τμήμα του Πολλαπλασιασμού, αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην επένδυση που έχει κάνει η AGRIS στους θαλάμους επούλωσης των φυτών, κάτι που την κατατάσσει ως πρωτοπόρους παγκοσμίως στην κατηγορία αυτή.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της AGRITEX ENERGY στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου συζητήθηκαν με τους τεχνικούς γεωπόνους κκ. Γιάννη Γιαννακίδη John Giannakidis και Κώστα Χωλίδη τα αποτελέσματα του GroSens MultiSensor System που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία για την παρακολούθηση της ριζόσφαιρας αλλά και την καθοδήγηση της φυτείας (βλαστικό – αναπαραγωγικό στάδιο).