ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ DKG GROUP ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ GRODAN

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ DKG GROUP ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ GRODAN ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ

Το 2019 σηματοδοτεί τα 50 χρόνια ύπαρξης του GRODAN Group (μέλος του ROCKWOOL Group) στον κλάδο της ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ.

Ενός Οργανισμού που ουσιαστικά έχει «οδηγήσει» όλο τον κλάδο των Θερμοκηπίων στην επόμενη μέρα, που δεν είναι άλλη από την καλλιέργεια όλο το χρόνο, με υγιή ριζικό σύστημα αλλά και ολοκληρωμένη θρέψη των καλλιεργειών.

Το DKG Group έχει συνεισφέρει στην επιτυχία της Υδροπονικής Μεθόδου Grodan ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στις χώρες των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με την ανάπτυξη της μεθόδου σε 16 καλλιέργειας, αλλά και την ανάπτυξη 3 ολοκληρωμένων συστημάτων παραγωγής και εμπορίας (FraoulaBest (Hydroponic Strawberry) , MarouliBest (Hydroponic Lettuce) και Κάθετος Υδροπονικός Τοίχος) αποτέλεσε και αποτελεί την αιχμή της Καινοτομίας στην Υδροπονική τεχνική.

Οι ρίζες με την Grodan είναι βαθιές σε πρόσωπα και εταιρείες.

– Τόσο ο Ευάγγελος Δρίμτζιας Evagelos Drimtzias (Co-Founder & President) όσο και ο Χρήστος Δ. Κατσάνος Christos D. Katsanos (Co-Founder &Executive Director) υπηρέτησαν ως εργαζόμενοι τον οργανισμό της Grodan για 20 και 5 χρόνια αντίστοιχα

ενώ
– οι εταιρείες του Ομίλου DKG Consulting , IQ Crops Ltd IRTC, Drika Farms, και προσφάτως η Tropos Branding Co , ισχυροποίησαν τη θέση των προϊόντων της Grodan στην προαναφερόμενη περιοχή μέχρι και σήμερα.

Για τους παραπάνω λόγους, την περασμένη εβδομάδα στο ετήσιο Export Markets Dealers Meeting που έλαβε χώρα στην Πολωνία, ο Ευάγγελος Δρίμτζιας παρέλαβε εξ ονόματος του DKG Group το «Βραβείο Εξαιρετικής Συνεργασίας» της GRODAN.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρόσωπό μου σήμερα τιμήθηκαν όλοι οι Άνθρωποί μας – Εργαζόμενοι, Παραγωγοί, Γεωπόνοι, Λιανέμποροι – που συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια στην εγκαθίδρυση της μοναδικής αυτής μεθόδου παραγωγικότητας και αειφορίας. Μαζί με το Χρήστο (Κατσάνο), έχουμε αφιερώσει σημαντικό μέρος απ την επαγγελματική μας καρριέρας πάνω στον κλάδο της Υδροπονίας, του Θερμοκηπίου και του ΤΡΟΦΙΜΟΥ εν γένει. Το να τιμάται ένας οργανισμός για την 25+ συνεισφορά του μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σε νέες καινοτομίες στην αγορά που υπηρετούμε” δήλωσε ο Ευάγγελος Δρίμτζιας , εμφανώς συγκινημένος μπροστά στους 250 συμμετέχοντες στο δείπνο εορτασμού των 50 χρόνων της Grodan.